Как се произвежда Aston Martin Cygnet

Общи 15 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5375 посещения | без коментари

Aston Martin пусна два видео клипа за производството на компактния Cygnet. Първото видео показва процеса по ръчна изработка на автомобила, който отнема 150 човекочаса и в който се обръща специално внимание на всеки детайл. Във второто видео компанията демонстрира как Cygnet се справя с натоварения градски трафик, проследявайки модела по оживените улици на Хонг Конг.
Под предния капак на Aston Martin Cygnet се крие 1,33-литров 4-цилиндров агрегат с мощност 97 к.с. и въртящ момент 125 Нм., комбиниран с 6-степенна механична трансмисия, която позволява на модела на ускори от 0 до 100 км/ч за 11,8 сек и да достигне максимална скорост от 170 км/ч. По отношение на ефективността, собствениците могат да очакват среден разход от 5 л/100 км и вредни емисии от 116 г/км CO2.
Aston Martin Cygnet се предлага в Европа и Япония на цена от 37 844 евро.



Видео

 
Ключови думи:   aston martin, co2, cygnet
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте