Литекс Моторс продължава с иновациите в автомобилната реклама

Общи 15 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5470 посещения | без коментари

Литекс Моторс продължава да въвежда иновации в автомобилната реклама в България. Компанията изложи автомобил Great Wall в уникален брандиран стъклен куб на открито. Рекламното съоръжение, което се използва за първи път в автомобилната индустрия у нас, е поставено до метростанция „Стадион Васил Левски”, на кръстовището на булевардите „Драган Цанков” и „Евлоги Георгиев”. Представеният там модел е компактният градски автомобил на Great Wall – Voleex C10.
Още с поставянето си, рекламната конструкция предизвика огромен интерес сред минувачите. Подобни рекламни стъклени кубове ще бъдат поставени и на други ключови места в центъра на София. На всяка от локациите ще бъдат изложени последователно и трите модела Great Wall, които Литекс Моторс предлага на пазара у нас. Освен Voleex C10, това са SUV автомобилът Hover H5 и пикапът Steed 5.
Това е поредният силен рекламен ход на Литекс Моторс. През ноември компанията започна излъчването на уникални телевизионни рекламни клипове на автомобилите Great Wall в ефира в страната. Продукцията им е изцяло българска. Това са първите ТВ реклами на автомобили, които се снимат у нас и са предназначени за родния пазар. В клиповете участват водещи популярни български актьори. Основната идея на рекламите е да предложат изчистена концепция и акцент върху основните предимства, дизайн и богато оборудване на моделите.

 
Ключови думи:   C10, great wall, steed
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте