Легендите Porsche 356 и 550 ще имат наследник

Общи 24 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1940 посещения | без коментари



Porsche смята след десетилетията пауза най-накрая да пусне наследник на легендарния си модел 356, правен от 1948-а до 1965-а година. По плановете на компанията, новата кола трябва да излезе на пазара през лятото на 2014-а година.

Така немците продължават разширението на моделната си гама - след Cayenne, Panamera и новото 911, чието излизане на пазара предстои тази есен, Porsche ще има още един нов модел - Porsche 550. Модел с такова име е правен през 60-е години на миналия век във вариант родстър и с него се пребива звездата на Холивуд Джеймс Диин.

Той ще бъде оборудван с турбомотор 1,6 л. и мощност около 200 к.с. Цената на Porsche 550 ще стартира от 39 000 евро, което ще направи машината най-достъпната в цялата гама на марката, заменяйки на това място най-евтиния засега модел Boxster, чиято цена в момента в Германия е 46 982 евро.

 
Ключови думи:   boxster, 911, Cayenne, Porsche, porsche 550
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте