Тестват усилено новото Peugeot 208

Общи 24 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2166 посещения | без коментари


Peugeot 208 преминава усилени летни тестове, след като премина през зимата подобна проверка. Автопапараците са хванали машината в пълен камуфлаж, който не позволява да се видят някакви подробности от външния й дизайн.

Вече е известно, че габаритите на колата ще бъдат приблизително същите, като на актуалния модел, но инженерите са се постарали вътрешността да е по-обемна. Новата кола ще е и по-лека с минимум 100 кг, доста сериозно постижение за класа на колата. Благодарение на това принудително "отслабване" ще се подобри динамиката и икономичността на модела.

Известно е че френските автопроизводители отделят много голямо внимание към намаляването разхода на гориво и съответно на изхвърляните вредности от колите си. По всяка вероятност при новото Peugeot 208, двигателите ще са с намален ходов обем, като базовият ще е трицилиндров, но за сметка на турбопълненето средният разход на гориво ще е в рамките на трите литра.

 
Ключови думи:   peugeot, peugeot 208
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте