Модели KIA обгиржват участниците в „Аустрелиън Оупън“

Общи 12 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2745 посещения | без коментари

Като главен спонсор на “Аустрелиън Оупън 2012 г.”, KIA ще осигури 101 специално оборудвани автомобила. Официалната церемония по откриването на турнира ще се състои днес в Мелбърн. На събитието ще присъстват ръководители от KIA Motors Австралия и “Тенис Австралия”, както и рекламното лице на KIA - Рафаел Надал. Тази година корейският автопроизводител ще отпразнува 11 годишнината от партньорството си с “Аустрелиън Оупън”, като през периода KIA е предоставил общо 1010 превозни средства за нуждите на турнира.
Автомобилният парк тази години се състои от KIA Sedona (Carnival), Sorento, елегантната Optima седан и изцяло новия представител в Б-сегмента - Rio. Актуалните модели на марката ще служат за превоз на участниците в тенис турнира, официални и VIP гости.
Автомобилите ще бъдат управлявани от 215 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат около 400 000 км в рамките на състезанието.
Предприетите маркетингови активности – “KIA Фен на деня” и “Фен на състезанието” ще се проведат за 6-а поредна година. Всеки ден ще бъде избиран KIA фен, който е с най-атрактивно облекло. Тенис любителят ще бъде показван на гигантските екрани в Rod Laver Arena, а негови снимки ще бъдат качвани в официалната интернет страница на турнира – www.australianopen.com, където всеки он-лайн може да даде своя глас. Победителят на деня ще бъде възнаграден с дигитална камера и ще получи право на участие в конкурса KIA Фен на Аустрелиън Оупън 2012г. с голяма награда – LCD телевизор.
Жителите на Мелбърн ще имат възможност да проследят тенис турнира на живо чрез уеб сайтове, разработени от KIA специално за първенството. Като допълнение, марката ще организира и промоционални игри за посетителите на Grand Slam Oval. Модели с марка KIA ще бъдат позиционирани около “Мелбърн парк” и Grand Slam Oval.
KIA продължава да подкрепя и състезанието за аматьори, което ще се проведе през втората седмица от “Аустрелиън Оупън”. Чрез “Тенис Австралия” компанията насърчава и програмата за подготвяне на деца и обучението им за бъдещи участия в “Аустрелиън Оупън”.

 
Ключови думи:   carnival, kia, kia carnival, kia motors, kia sedona, kia sorento, rio
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте