Mеgane Renault Sport 250 Cup с награда за най-горещ хеч

Общи 12 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2720 посещения | без коментари

Mеgane Renault Sport 250 Cup бе обявен за най-добър спортен хечбек (hot hatch) от списанието What Car?, най-големият съветник на купувачите във Великобритания. Според изданието никой от „по-скъпите и по-бързи конкуренти на автомобила не разполага с блендата от мощност и уравновесеност, демонстрирана от Renault“.
Призът бе връчен на Патрис Рати, управляващ директор на Renault Sport Technologies, по време на специална церемония, състояла се в хотел Grosvenor House в Лондон.
„Mеgane Renault Sport 250 Cup е перфектният „горещ хеч“. И най-важното – осигурява невероятно забавление на празен път, но и е достатъчно практичен за всекидневието“, заяви Час Халет, главен редактор на What Car?.
Renault отбеляза дубъл с победа за трета поредна година за Clio Renaultsport 200 Cup за „най-добра покупка в категорията си“.

 
Ключови думи:   clio, grosvenor house, hot hatch, renault, renault sport
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте