Показаха Mini Rebel на изложението за употребявани BMW и Mini

Общи 28 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2880 посещения | без коментари

Второто издание на специализираното търговско изложение за употребявани автомобили BMW Premium Selection отвори врати днес в столичния „Интер Експо център". Поради огромния интерес към миналогодишното му издание през тази то е представено в още по-голям формат. Автомобили от марките Mini и BMW на минимална възраст шест месеца или 6000 км и максимална 60 месеца или 120 000 км са изложени в зала 4 наред с мотоциклетите от баварската марка.
Новата програма Mini Next за употребявани автомобили от марката бе анонсирана днес при откриването на изложението. Тя върви с гаранция от 24 месеца и опция за сервиз, включващ 360-градусова техническа и оптическа проверка. Клиентите ще могат да ползват и редица други предимства като пробно шофиране и възможност за замяна на автомобила до 30 дни след покупката.
Обогатена и разширена е интернет платформата BMW Premium Selection, чиито посетители от 1 май ще могат да избират от база данни с над 4000 автомобила. Над 30 000 уникални посещения е регистрирала тя през миналата година тя.
Посетителите на изложението ще могат да видят и уникалния Mini Rebel, българска разработка, създадена по повод експото. Автомобилът е напълно облепен със стикери, които не увреждат боята и му придават уникален вид. В случая с Rebel каросерията е превърната с откровена препратка към филма Rebel without cause („Бунтовник без кауза", 1955 г.). Реализацията е на фирмата 3М, като по този начин вариантите за индивидуализацията на вашето Mini стават над милион. В съботния ден, точно в 14:00, специалистите от компанията ще направят демонстрационно облепване на автомобил.
BMW Financial Services има специални оферти за посетителите на изложението, като те остават в сила до 31.05.2011 г.
През 2010 г. BMW Group България организира първото по рода си специализирано търговско изложение за употребявани автомобили BMW Premium Selection и тогава то бе посетено от повече от 1500 души.
От 10:00 до 20:00 ч. е работното време на експозицията, като входът е свободен.

 
Ключови думи:   bmw, mini bmw
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте