Да довършиш недовършеното

Общи 28 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2570 посещения | без коментари

Петер Мюлен е луд по класически френски коли. Неговият автомобилен музей, който носи името му, е един красив храм, в който времето сякаш е спряло.
Едно от превозните средства в колекцията му е недовършено Bugatti Type 64 Coupe от 1939 г. Колата е била собственост на Жан Бугати, най-големият син на основателя на марката Еторе Бугати. За жалост Жан загива, докато тества спечелилият „Льо Ман” Type 57 C.
Заради трагедията шасито на Type 64 Coupe никога не вижда каросерията, която Жан Бугати се е надявал да конструира... но г-н Мюлен ще промени това.
Използвайки скици на Жан Бугати като помощно средство, Мюлен си партнира с Stewart Reed Design, за да разработи визията на колата. Сега към екипа се присъединява Майк Клийвс от Automobile Metal Shaping Company, който ще „пренесе” концептуалното изкуство във физическия свят.

 
Ключови думи:   automobile, bugatti type, reed design
 

Снимки


 

Porsche 911 GT3 RS 4.0 Porsche 911 GT3 RS 4.0
28 април 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте