Появи се първата снимка на новия Renault Clio

Общи 03 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2415 посещения | без коментари

В мрежата бе публикувана първата снимка на новото, четвърто поколение на компактния хечбек Renault Clio. Както и се очакваше, автомобилът е издържан в стила на последните модели на френската компания. Заедно с това новият модел е станал по-масивен и познаваем.
Според информация от Carscoop Renault Clio ще получи нова двигателна гама и опции, които по-рано бяха достъпни за по-скъпите модели на Renault. Очаква се подробна техническа информация, както и данни за началото на продажбите на новия модел да станат известни утре (сряда).
Трябва да добавим, че през юни в обективите на папараците попадна „напомпаната” версия Clio – RS. Хечбекът е бил забелязан по време на пътни изпитания във Франция. Външният вид на автомобила се отличава незначително от екстериора на базовия модел. Основните изменения се отнасят до предната и задната броня, както и до капака. Освен това автомобилът е получил спортни странични престилки и спойлер. Clio RS ще бъде произвеждан с оригинални джанти от леки сплави и нископрофилни гуми. Под капака на автомобила, според вътрешни информатори, ще бъде монтиран агрегат с 210 конски сили.

 
Ключови думи:   Carscoop, clio rs, renault, Renault Clio
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте