Започна фотографска изложба от Shell Eco-marathon Европа 2012

Общи 03 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2175 посещения | без коментари

От вчера започна фотографска изложба, представяща най-интересните и вдъхновяващи моменти от състезанието за икономия на гориво Shell Eco-marathon Европа 2012. Припомняме, че в рамките на тази ежегодна надпревара студенти от цял свят се състезават с проектираните и конструирани от тях енергийно ефективни автомобили. Снимки на автомобили от състезанието, сред които и тези на отборите на Технически университет – София, и Технически университет - Варна, ще бъдат изложени до 16 юли в галерията на открито в Градската градина пред Народен театър „Иван Вазов” в София.
Изложбата ще бъде безплатна за жителите и гостите на столицата. Тя ще представи най-интересните моменти от състезанието, състояло се от 17 до 19 май 2012 г. в Ротердам, Холандия, и ще се фокусира върху основните му аспекти - иновациите в сферата на интелигентната мобилност, креативните решения в отговор на глобалните енергийни предизвикателства, екипната работа и отборния дух в надпреварата. В изложбата ще бъдат включени и снимките на победителите във фотографския конкурс на Shell България и Фотопавилион, пресъздаващ „Бъдещето на енергийно ефективните автомобили през погледа на българските студенти в Shell Eco-marathon”. Сред наградените е и фотографът на Auto Bild Ивелин Солаков.

 
Ключови думи:   shell, shell eco marathon
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте