Световна премиера на новия Mercedes-Benz C-Class

Общи 19 януари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1135 посещения | без коментари

Вчера вечерта в Щутгарт се състоя световната премиера на новото поколение на Mercedes-Benz C-Class. "С новия C-class, ние за пореден път повдигаме летвата в този важен пазарен сегмент..., заяви по време на представянето Дитер Цетче, изпълнителен директор на DaimlerChrysler AG и шеф на Mercedes Car Group. "С уникалния си баланс на характеристики на поведение, четвъртото поколение C-class олицетворява нова култура в компактния премиум автомобилен сегмент. По този начин предлагаме на нашите клиенти най- гъвкавия и величествен C-class на всички времена- и за първи път, той е с две лица, добави г-н Цетче.

Двете лица на новия Mercedes-Benz C-Class се отличават едно от друго по разположението на емблемата на марката. При модификациите Elegance и Classic, звездата е монтирана на предния капак, а при по- луксозните версии на модела, тя е значително по- голяма и интегрирана в лицевата решетка.

С дължината си от 4 581 мм, новото поколение на Mercedes-Benz C-Class е с 55 мм по- дълго от своя предшественик. Ширината на автомобила е увеличена с 42 мм до 1 770 мм, а междуосието е нарастнало с 45 мм до 2 760 мм.

Бъдещите собственици на новия Mercedes-Benz C-Class ще имат избор между няколко четири- и шестцилиндрови бензинови и дизелови двигателя. С появат си на пазара през пролетта, автомобилът ще бъде наличен в три бензинови версии- C 200, C 280 и C 350, както и в една дизелова- C 220 CDI. По късно през годината в модификационната гама на модела ще бъдат добавени дизеловата C 320 CDI V6, както и още два четирицилиндрови варианта- C 180 и C 200 CDI.

 
 

Снимки


 

Lexus IS-F 2008
21 януари 2007
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте