Brabus се захваща със самолетите

Общи 21 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7615 посещения | без коментари

Немското тунинг-ателие Brabus разширява сферата на дейността си и открива ново подразделение, което ще тунингова частни самолети и бизнес-джетове за Bombardier Global Express и Challenger, както и за Dassault Falcon. Компанията ще доработва и по-големи пътнически лайнери.
Клиентите ще могат да поръчват индивидуални проекти, или да залагат на готови пакети от услуги.
На състоялото се от 14-16 май 2012 г. изложение за европейска авиация EBACE Brabus вече представи два варианта за доработени самолети Bombardier Global Express: Elegance и Sportive. Elegance съчетава кремава кожа, алкантара и благородна дървесина с гланцирано покритие. В Sportive акцентът е в контраста между черната и сивата кожа, поръбена с червен конец, както и комбинацията от алкантара и карбон.
Монтираната мултимедийна система предвижда интеграция с iPad и iPhone.
Освен че ще модернизира интериора на самолетите Brabus ще внася подобрения и във външния им вид. Клиентите ще имат възможност да поръчват корпуси с карбонови детайли и специално оцветяване за крилете. Предвидени са варианти за боядисването на самолетите в черно, бяло или сиво.
Специалитите от компанията ще предлагат и помощ при избора и покупката на летателен апарат.
Brabus е създадена през 1977 г. Ателието се прочу с доработките на автомобилите от марките Mercedes-Benz, Smart и Maybach. Освен това компанията предлага и специални пакети за яхти.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте