София Франс Ауто откри нов търговско-сервизен комплекс във Велико Търново

Общи 03 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2380 посещения | без коментари

На 2 юни 2011 отвори врати новият търговско-сервизен комплекс на Peugeot във Велико Търново, който е първият, проектиран и построен по новите стандарти за визия на марката. На официалното откриване присъстваха д-р Румен Рашев, кметът на община Велико Търново и Стоян Желев, изпълнителен директор на София Франс Ауто.
Комплексът е разположен на западен изход на главен път Е772 Варна-София на терен от 9540 кв.м, а разгънатата застроена площ на сградата е 3200 кв. м. Проектът е реализиран за по-малко от година и е на стойност около 3,5 милиона лева. Центърът стартира дейност с 20 служители, като с развитието му се предвижда те да достигнат 45.
Сградата е проектирана и изградена съобразно концепцията Blue Box и изискванията за търговско и сервизно обслужване на марката. Състои се от автосалон с възможност за експозиция на 8 автомобила, сервизна част, магазин за резервни части, открит и покрит паркинг с обособена част за Peugeot Occasion (употребявани автомобили), рент-а-кар и автомивка.
В новия център е представена и концепцията Peugeot Rapide – сервиз за бързи ремонти. Предлагат се няколко вида експресни услуги със специални пакетни цени за различните модели: смяна на масла, гуми, накладки, акумулатори, ауспуси, преден мост и диагностика.
Освен Peugeot, сервизът има възможност да обслужва и други марки автомобили. По случай откриването през целия месец юни за всички клиенти комплексът предлага безплатна диагностика на автомобили.
Предвидено е място за излагане на оказионни автомобили по системата за обратно изкупуване Buy-back. Buy-back е система, при която клиентите на Peugeot могат да върнат вече закупен автомобил и да го заменят с нов модел, което спестява на клиентите доста усилия и време в търсене на купувач за употребявания автомобил и формалностите по продажбата му. В същото време сумата се пренасочва директно за закупуване на избрания от тях нов модел.
На разположение на клиентите и посетителите на комплекса са демонстрационните автомобили – най-новите попълнения в гамата на Peugeot – 508 и обновеният 308. Всеки може да направи пътен тест и лично да се убеди в качествата на автомобилите.

 
Ключови думи:   peugeot, peugeot occasion
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте