10 години празнува програмата на Renault "Безопасност за всички"

Общи 03 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2270 посещения | без коментари

Ученици от София и Пловдив, преминали курс на обучение по материалите на Renault и спечелили конкурс за рисунка на тема безопасност на движението, взеха участие в празненствата по повод на 10 години от стартирането на „Безопасност за всички”. На 27 май, в Техноцентър Renault в Париж нашите ученици се срещнаха с представители на 7 от 11-е страни, в които се проведе програмата тази учебна година. Българските възпитаници заедно с ученици от Австрия, Полша, Португалия, Турция, Франция и Швейцария представиха своите рисунки на тема безопасност на движението, участваха в създадено от тях самите представление, както и в игри, свързани с безопасността и прекараха един празничен ден в Disneyland.

От своето начало насам „Безопасност за всички” обучава над 12 милиона деца в безопасно пътно поведение.
От септември 2011 най-мащабната програма за безопасност на пътя, водена от автомобилен производител, разширява кръгозора си като въвежда понятия като възобновяеми източници на енергия и средства за транспорт с намалени въглеродни емисии. Вече материалите са адаптирани и за най-малките и за по-големи ученици.
Renault е партньор на инициативата на ООН “Десетилетие на действията за пътна безопасност.” От 50 години насам безопасността на пътя е приоритет за компанията. Тя, която развива програми, свързани с обучението на настоящите и бъдещите водачи на автомобили, с въвеждането на нови технологии, обезопасяващи автомобила и неговите пътници и поддържа връзките си с институции и организации, които имат влияние в тази насока.
Така Renault следва своя траен ангажимент по отношение на безопасността.

 
Ключови думи:   disneyland, renault
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте