Спад в европейските продажби

Общи 20 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1765 посещения | без коментари

Въпреки обнадеждаващото представяне на европейския пазар през февруари, месец март се оказа доста (4.6%) под нивото на продажбените резултати от същия период на миналата година. Според последните данни на JATO, през първата четвърт на годината се отчита спад от 1.8% в сравнение с първото тримесечие на 2010.

От JATO коментират, че само на два от основните пет европейски пазара се отчитат подобрения в продажбите за периода януари- март. Това са Франция с ръст от 8.9% и Германия с увеличение от 13.9%. Великобритания, Италия и Испания се сринаха със съответно 8.7%, 23.3% и 27.3%.

Само четири от десетте най-продавани марки в Европа отчитат подобрение в позициите си за първата четвърт на годината. При нито един от най- търсените 10 модела не се регистрира сериозно подобрение. Най- добър резултат реализира Opel Astra, който запазва позиция (+14 единици) от първото тримесечие на миналата година.

 
Ключови думи:   Opel Astra
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте