Avenger R/T 2012 с дебют в Ню Йорк

Общи 20 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2165 посещения | без коментари

По време на международното изложение в Ню Йорк (22 април- 1 май) ще се състои световната премиера на версията 2012 година на Dodge Avenger R/T. Chrysler Group LLC обещава, че новата еволюция на модела ще предложи повече страст с оптимизирано окачване, 283 конски сили максимална мощност и нови спортни акценти по инструменталните прибори и екстериора.

Dodge Avenger R/T 2012 е оборудван с 3.6 литров V-образен, шестцилиндров задвижващ агрегат, който генерира максимална мощност от 283 конски сили. Двигателят е комбиниран с шестстепенна автоматична предавателна кутия.

Видео

Стилни акценти по екстериора на Avenger R/T 2012 са решената в основния цвят на конструкцията нова лицева решетка, черна основа на предните светлини, множество емблеми и уникални за модификацията осемнадесетцолови алуминиеви джанти. В интериора на автомобила откриваме отопляуми предни спортни седалки, спортен волан тапициран с перфорирана кожа, аудиосистема Boston Acoustic с 30 гигабайта твърд диск и други.

В стандартното оборудване на Dodge Avenger R/T 2012 са включени предни и странични предпазни въздушни възглавници, електронна стабилизираща програма, система за контрол на сцеплението на гумите с пътя и други.

 
Ключови думи:   boston, chrysler, chrysler group, dodge, dodge avenger, group llc
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте