Създателят на Maybach Exelero на Sofia Motor Show

Общи 11 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9265 посещения | без коментари

Днес проф. Хералд Лешке посети „Автомобилен салон София“. Той е човекът изваял формите на умопомрачителната концепция Maybach Exelero, създадена по поръчка на Fulda. Проф. Лешке също така е в основата и на дизайна на Mercedes-Benz S-Class W140, която е част от експозицията „125 години автомобили“ на AUTO BILD. Любопитен факт е, че в същата селекция присъства и личният автомобил на проф. Лешке, който той докара на собствен ход от Германия, два дни преди старта на изложението. Колата е Mercedes-Benz SLC 280 (C107) модел от 1971 г. със светъл интериор и зелена боя на екстериора. Тази модификация реално е версия купе на роудстъра SL oт същата година, носещ вътрешнозаводското означение R107.
Проф. Хералд Лешке също бе и в основата на създаването на проекта за български автомобил Universe, разработван от ТУ „София“, с помощта на тунинг фирмата Brabus. Проектът е част от експозицията на AUTO BILD, като цялото развитие на дизайна на Univerce може да бъде проследено по макетите, разположени в непосредствена близост до колата.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте