Фолксваген Лекотоварни автомобили отново с читателски награди

Общи 16 юли 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2662 посещения | без коментари

- Caddy и Multivan са безспорни лидери в сегментите си

За четвърти пореден път моделът Caddy от лекотоварната гама на Фолксваген е избран в най-мащабното европейско проучване сред читателите на специализирани автомобилни издания за най-добър автомобил на 2007 г. в категорията Малък градски ван.

Около 10 000 души от аудиторията на списанията "Lastauto Omnibus, "Fernfahrer и "transaktuell гласуват ежегодно в 12 категории и избират измежду 151 производствени варианти. В сегмента Малък градски ван и тази година читателите са категорични – VW Caddy е безспорен лидер.

Автомобилът предлага около 3,2 м товарен обем, достъпът до който е максимално улеснен, благодарение на голямата задна врата. Дясната плъзгаща врата, която се предлага серийно, осигурява възможност за товарене и отстрани. Освен това, Caddy може да се поръча и с втора странична плъзгаща врата. В зависимост от нуждите на своята фирма, клиентът може да избира между шест двигателя – два бензинови – 1.4 л, 80 к.с. и 1.6 л, 102 к.с., както и три дизелови варианта – 1.6 SDI, 70 к.с. и 1.9 TDI със 75 к.с. и 105 к.с. В унисон с грижата за околната среда, Caddy разполага и с версия EcoFuel (фабрично на метан) с 80 к.с.

Същевременно читателите на списание Auto Bild Allrad за трета поредна година отличават Multivan 4MOTION като най-добър ван със задвижване на четирите колела. Аудиторията на най-четеното в Европа списание за автомобили 4х4 имаха избор измежду 112 автомобила, разпределени в 9 категории. В гласуването взеха участие около 35 000 души, 40% от които дадоха своя вот за Multivan 4MOTION. Съществена роля за избора играе както иновативното задвижване на четирите колела с халдекс-куплунг, така и богатата гама автомобили от сегмента на Т5, които се предлагат с 4MOTION – Transporter, Caravelle, Multivan и California.

 
Ключови думи:   ecofuel, multivan, sdi, vw caddy
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте