Франкфурт 2007: Ferrari и Михаел Шумахер представят 430 Scuderia

Общи 19 юли 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2688 посещения | без коментари

По време на автомобилното изложение във Франкфурт през септември ще се състои световната премиера на новото Ferrari 430 Scuderia. Двуместният модел, който ще разшири гамата на серията, в която са включени стандартното F430 и F430 Spider, ще бъде представен лично от Михаел Шумахер.

В сравнение със стандартното Ferrari 430, модификацията Scuderia (1 250 килограма)е с около 100 килограма по- лека. В същото време, автомобилът е оборудван с V- образен, осемцилиндров двигател с работен обем от 4 308 куб.см и предлага максимална мощност от 510 конски сили при 8 500/мин.

Освен на работата на мощния двигател, Ferrari 430 Scuderia ще може да разчита и на F1 технологии. Автомобилът е оборудван с най- новия софтуер Superfast, който съкращава времето за превключване на предавките до 60 милисекунди. Колата разполага и с нова електронна система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, която е комбинирана с E-Diff електронен диференциал и стабилизираща програма.

 
Ключови думи:   f430, ferrari, ferrari 430
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте