Хамилтън - не се притеснява от заканите на Маса

Общи 15 април 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2564 посещения | без коментари

По-рано през днешния ден Фелипе Маса каза, че няма да даде място на Люис Хамилтън в утрешния старт за Гран при на Бахрейн. Както знаете днес Маса спечели пол-позишън. До него на първа редица ще стартира Хамилтън.

"Подаръци за Хамилтън няма да има", бе категоричен Маса още след края на квалификацията. Това изказване на бразилеца е предизвикано в следствие на феноменалния старт на Люис в предишното състезание, провело се на пистата "Сепанг" в Малайзия.

Ето какво отговори и самата звезда на Макларън: "Не мисля, че това изказване е някакъв вид заплаха. Сигурен съм, че той се опитва да прави някакви провукации, но, да бъда честен, не ме интересува особено. Ако той ще бъде агресивен в първия завой, то ще бъде и доста опасно. Целта ми е да завъртя първата обиколка без проблеми и да спечеля възможно най-много точки."


Хамилтън изглежда, че ще е първият пилот в историята на Формулата, който ще запише три подиума от първите си три старта в дебютния си сезон.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте