Райконен - предвижда тежка битка в Бахрейн

Общи 14 април 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2355 посещения | без коментари

Спечелилият днес и двете първи свободни тренировки, дали началото на третия кръг от световния шампионат по Формула 1 на пистата "Сахир" в Бахрейн, Кими Райконен, от екипа на "Ферари", сподели очакванията си около предстоящата надпревара. Според него тя далеч няма да е лесна. Той добави, че от отбора му трябва да работят още по-усърдно, ако имат намерения да бъдат пред конкуренцията си от Макларън, които започват да навлизат във все по-добра и по-добра форма, особено след разгромната двойна победа преди 5 дена на "Сепанг" в Малайзия.



"Мисля че ще бъде много оспорвано. Битката между нас и Макларън ще бъде голяма и този път, пък и БМВ изглеждат доста бързи, започва Райконен пред журналисти след тест сесиите. – Но все още е рано да преценим до къде точно са стигнали другите отбори. Утре ще разберем със сигурност", казва Кими.


Двигателят на "Айс мен" е чисто нов за тази надпревара. Той остана видимо доволен от това нещо, но се оплака от проблеми свързани с управлението на болида. "Но в крайна сметка мисля, че всичко бе ОК, заключава Кими. – Управлението на болида беше доста трудно по средата на деня, но се справихме с проблемите и с натрупването на обиколки в крайна сметка всичко заработи перфектно", завърши финландецът.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте