Aston Martin - Новият диамант на Aston - V8 Vantage N400 Roadster

Общи 18 ноември 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2762 посещения | без коментари

Aston Martin добавиха нов модел към своята гама – това е новият им диамант V8 Vantage N400 Roadster. Новият кабриолет ще се продава редом със своя брат-близнак с покрив, който бе представен на автомобилното изложение във Франкфурт през септември тази година. N400 Roadster ще се произвежда в изключително ограничени количества – само 240 бройки. Подобно на купето и роудстърът също ще се предлага с избираемия спортен пакет, включващ подобрени пружини и амортисьори. По видими причини обаче задният антиролбар липсва.


Спецификацията N400 включва множество технически подобрения, както и разширяване на гамата от цветове и тапицерии. Възможен е ъпгрейд до 4.3-литров V8 двигател, с което мощността автоматично скача до 400 к.с., а въртящият момент до 420 Нм. Освен това има и промени в праговете, нов преден капак, нови въздухазоборници, нови задни светлини и още много други.


Отвътре и двата автомобила са с отопляеми седалки от черна кожа, сателитна навигационна система и Bluetooth.

“Етикетът” N400 показва не само максималната мощност на автомобила, но също така и постижението на Aston Martin на митичната Нюрбургринг, където се състезава V8 Vantage в жестоката и изтощителна 24-часова надпревара.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте