Auto Shanghai 2011: Mitsubishi показва Concept Global Small

Общи 13 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2215 посещения | без коментари

Mitsubishi Motors обяви, че по време на международното изложение Auto Shanghai 2011 (21 - 28 април) ще представи компактната разработка Concept Global Small, която е предшественик на нов модел, който ще бъде пуснат в производство през март следващата година във фирмения завод на компанията в Тайланд.

Mitsubishi Concept Global Small, който беше представен за първи път по време на тазгодишното изложение в Женева, разполага с автоматична старт-стоп система, малолитражен задвижващ агрегат (1.0- 1.2 литра), вариаторна предавателна кутия и конструкция с оптимизирана аеродинамика. От компанията коментират, че моделът е разработен с основната идея да бъде компактен, достъпен и икономичен.

На щанда на Mitsubishi ще бъдат демонстрирани също така Concept PX-MiEV- концептуална разработка на нов кросовър модел с Plug-in Hybrid System за задвижване, Pajero Sport, ASX, Outlander EX, Lancer Evolution и други.

 
 

Кой каза Audi Q3?! Кой каза Audi Q3?!
13 април 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте