Кой каза Audi Q3?!

Общи 13 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2185 посещения | без коментари

Продажбите започват през юни. Цената за Германия е 29 900 евро

Броени дни преди световната публична премиера на новото си попълнение Q3, Audi разпространи пълните данни и ВИДЕО на компактния всъдеход.

Луксозният кросовър идва с тегло от под 1500 килограма, предлага товарно отделение с багаж от 460 до 1365 литра, а от компанията акцентират и върху факта, че колата ще може да бъде поръчана и с последното поколение на MMI навигационно-мултимедийната система Същата, в близко бъдеще ще се предлага и с Bluetooth интегриран интернет телефон, както и с WLAN hotspot функция за интернет свързаност.

От Audi обявяват, че новото Q3 ще се предлага с избор между три четирицилиндрови двигателя- един TDI и два TFSI, с максимални мощности от 140 до 211 конски сили, като двулитровият дизел ще бъде лансиран на пазара на по-късен етап от развитието на модела. Кросовърът ще се предлага във версии с предно и с quattro задвижване, възможност за вграждането на седемстепенна роботизирана предавателна кутия и други.

 
Ключови думи:   bluetooth, hotspot, mmi, wlan
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте