BMW е главен герой в Mission Impossible 4 – Ghost Protocol

Общи 08 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7665 посещения | без коментари

Не е тайна, че няколко модела на BMW ще вземат участие в предстоящия филм Mission Impossible 4 – Ghost Protocol, който ще се появи на големия екран през декември. Във връзка с това компанията стартира нова маркетингова кампания, наречена Mission to Drive. Тя предлага определен брой дейности в официалните дилърства и в интернет пространството, включително „самоунищожителни” оферти, които вече са стартирали и ще са валидни до 2 януари. В допълнение към новите предложения дилърите на BMW ще предлагат специални поржекции от филма на лоялни клиенти, както и конкурс с награда пътуване и гледане на официалната премиера на Mission Impssible 4 – Ghost Protocol, която ше се проведе на 16 декември в САЩ.
Решението на компанията да покаже своите автомобили в новия филм не бе никак сложно. Така, чрез външния вид BMW ще покаже на милионите зрители от цял свят визията на бъдещите си модели, като подчертава някои от най-новите, като хибридния BMW i8 и наскоро появилия се BMW Серия 6 кабриолет.

Видео

 
Ключови думи:   bmw, bmw 6, ghost, mission impossible, Mission Impossible 4, protocol
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте