BMW и DaimlerChrysler в името на общото благо

Общи 02 март 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2645 посещения | без коментари

BMW и DaimlerChrysler обявиха, че ще си сътрудничат в разработването на хибридна задвижваща система за автомобили от премиум сегмента. Дейността ще бъде на равни начала, като двата гиганта очакват да пуснат в продажба системата до три години.

Новото сътрудничество между BMW и DaimlerChrysler ще позволи на двете компании да разширят гамата на иновативните си продукти от луксозния сегмент със задно задвижване. Въпреки че работата по новата хибридна система ще бъде обща, крайният продукт ще бъде специално адаптиран за нуждите на двете марки.

"Взаимната дейност в областта на иновативните задвижващи системи е изключителон разумна не само от техническа гледна точка, но и от икономическа. Това ще помогне за засилването на позициите на два германски производителя, чиито изисквания към премиум сегмента са много сходни, заявява Томас Вебер, член на управителния борд на DaimlerChrysler.

 
Ключови думи:   bmw, daimlerchrysler
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте