Subaru WRX STi - spec C TYPE RA-R

Общи 03 март 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 3106 посещения | без коментари

Съвсем скоро Subaru ще пусне последния си взривяващ автомобил, вдъхновен от ралишампионатите. Impreza WRX STi spec C TYPE RA-R ще бъде произведен само за Япония в ограничена серия от 300 екземпляра. Той ще предлага същите мощности, които са достъпни при не толкова лимитираната Impreza S204. Не знаем за вас, но на нас не ни допада особено навикът на японците да дават на спортните модели толкова впечатляващи имена и дълги абревиатури.
Наследството от S204 означава, че последното Суби ще поднася 320 конски сили и около 430 Nm въртящ момент. Подобреното окачване обаче е смъкнато с 15 милиметра. Оцветените в бяло 18-инчови джанти са обути в гуми от серията 40 на Bridgestone, а с един бегъл поглед между спиците лесно могат да се забележат спирачките с 6 бутала и сериозни възможности.
Купето в общи линии е запазено от предишните модификации. Добавени са черни спойлери в предната част и покрива. Ще бъде осигурена и игрива жълта боя, но тя ще бъде още по-лимитирана – само за 50 от произведените 300 коли. Другите цветове са бяло и синият WR Rally Blue Mica. И при трите основни бои ще бъде включена като акцент линия в цвят “череша”, която обхваща вътрешната част на предната решетка.
Може да бъде поръчано странично крило от карбонова сплав, а гумите могат да бъдат решени и в модния BBS стил. Отвътре стандартните спортни седалки могат да бъдат заменени от суперелегантни Recaro, а скоростният лост е с нова STi spec топка. Разбира се, може да бъде обърнато специално внимание и на любимата част на шофьорите – педалът на газта.
И за да покажем колко много мислим за вас, ще отговорим на въпроса ви преди още да сте го задали: не, няма да можете да видите Impreza WRX STi spec C TYPE RA-R по родните пътища. Съжаляваме. Ако обаче прелетите до Япония, ще можете да си набавите автомобила срещу “само” JPY 4,284,000 (около 28300 Euro). Като се замисли човек нтова не са тмного пари за този шосеен болид...

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте