BMW партнира на „Болшой театр“ в Москва

Общи 08 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6715 посещения | без коментари

След шестгодишна реконструкция „Болшой театър“ в Москва отново отвори врати. На официалното откриване присъстваха редица политици и знаменити гости включително президентът на Русия Дмитрий Медведев, премиерът Владимир Путин и звездата Моника Белучи.
„Днес „Болшой театр“ е културен символ на Москва, национално съкровище и историческо наследство на страната“, заяви Петер Кроншнабл, президент на BMW Group Русия. „Щастливи сме, че сме част от тази церемония и този голям исторически момент – дългоочакваното откриване на театъра след реконструкцията му“, добави още той.
Двайсет автомобила от BMW Серия 7 и Серия 5 Gran Turismo, които да съпровождат VIP персоните, отпусна компанията в качеството си на официален партньор на престижното събитие.
„Болшой театр“ бе затворен за повече от шест години, след като от 2 юли 2005 г. започна реконструкция на историческата сграда, в която се помещава той. Сега той е с двойно повече съоръжения, а интериорът му възвръща предишния си блясък, акустиката и техническото оборудване във всички зали са били значително подобрени.
„Болшой театър“ е създаден през 1776 г. от руската императрица Eкатерина II Велика (родена като София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст). Милиони хора от цял свят са проследили официалното откриване на тази историческа скъпоценност. То е било предавано свободно по телевизиите в 36 страни, както и на официалния канал на „Болшой театър“ по YouTube.
Сътрудничеството с премиум марката BMW датира от 2004 г.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 7, bmw group, gran turismo, vip
 

Снимки


 

Startech ще пипне Evoque Startech ще пипне Evoque
08 ноември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте