Hubolt ще прави часовници за Ferrari

Общи 08 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7260 посещения | без коментари

Виждали сме специални и луксозни часовници с марките на Bugatti, Bentley, Porsche и т.н. През годините Ferrari създаде също няколко ексклузивни колекции със съдействието на марки, като Girard Perregaux, Panerai и Cabestan. Сега италианската компания подписа 5-годишен договор с известния швейцарски производител Hubolt. Двете компании обявиха, че Hubolt ще поеме ролята в създаването на лимитирана серия часовници, както и такива, които ще монтира в таблата на бъдещите екзотични автомобили.
Hubolt има опит в съдаването на „машини на времето”, посветени на автомобили. Компанията е била официален производител на часовници в Gran Prix Racing, създала е специално издание за Morgan Motor Company и за благотворителната фондация в чест на бразилският пилот от Формула 1 Аертон Сена - Ayrton Senna Institute.
Hubolt ще покаже първите си продукти на часовникарското и бижутерско шоу в BaselWorld през март 2012 г.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте