BMW разкри информация за седмото поколение Серия 3

Общи 26 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3245 посещения | без коментари

BMW показа как ще изглежда бъдещото седмо поколение на Серия 3 за 2020 г. Моделът ще предлага по-голяма безопасност, по-икономични двигатели и ще бъде по-лесен за употреба. Натискът за намаляване на вредните емисии до 2020 г. ще доведе до значително по-нисък комбиниран разход на гориво и вредни емисии в цялата гама на производителя.
Благодарение на нова технология за по-голяма икономичност, по-малко ефективните модели, като BMW Серия 7 и BMW X5 ще успеят да отговорят на строгите изисквания през третото десетилетие на 21 век.
Въпреки че шестото поколение BMW Серия 3 няма да използва 3-цилиндрови двигатели, то следващото няма да мине без тях. До 2020 г. ЕС ще постави ограничение на вредните емисии до 95 г/км CO2, а до 2025г. те ще паднат на 70 г/км. С новия 3-цилиндров двигател, BMW ще успее да ги свали до 77 г/км с помощта на електродвигател и по-дълги предавки. Бензиновите двигатели няма да умрат до 2020 г., все пак производството им е по-евтино от това на дизеловите агрегати. Те ще се използват предимно в хибридни системи на задвижване.
В момента BMW разработва и тества нов режим на самозапалване, комбиниран инжектор и многоточкова лазерна свещ. Целта е ясна, редуциране на вредните емисии на CO2 под 70 г/км до 2025 г.


 
Ключови думи:   bmw, bmw 3, bmw 7, BMW X5, co2
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте