Caterham празнува 40 години от модела Seven със специален пакет

Общи 10 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7970 посещения | без коментари

Британците от Caterham Cars ще отбележат 40-годишния юбилей на емблематичния модел Seven по възможно най-добрия начин – с безплатен поръчков пакет, струващ инак над 1000 паунда. На подаръка ще се зарадват първите 40 купувачи.
През 1973 г. собственикът на Caterham, Грахам Неарн, талантлив инженер със собствен гараж за ремонтно-конструкторски дейности, придобива правата върху производството на модела Seven директно от Колин Чапман, основател на небезизвестната марка Lotus. Грахам никога не изневерява на философията на Lotus относно автомобилостроенето – лекота и издигане на насладата от шофирането в основен инженерен принцип.
Стилният юбилеен пакет е проектиран така, че да напомня за култовите автомобили Seven отпреди 40 години. Включва шаси в сиво, реплика на оригиналния цвят на Lotus Seven, рубиненочервена каросерия със специални ивици на капака, кожени седалки ръчна изработка, бордово табло, облицовано в сива кожа. Сиви са и ръчната спирачка, както скоростният лост, а таблото е декорирано с табелка с уникален номер. Джантите също са решени в сиво. Ключът и централната част на волана са украсени с юбилейния надпис 40YOC.

 
Ключови думи:   caterham cars, lotus, lotus seven
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте