Българин е собственик на уникално Peugeot

Общи 10 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8440 посещения | без коментари

От вчера стартираха продажбите на лимитираната до 50 бройки серия на модела Peugeot 208 Gti. Първият такъв автомобил бе предаден на собственика си и колата му носи пореден сериен номер три. Цената на модела у нас започва от 43 993 лв. с ДДС.
Появата в гамата Peugeot на нов GTi винаги е много важно събитие, особено в сегмента на серия 200, ето защо марката създаде лимитирана серия от едва 50 автомобила. Тя се отличава с неустоимото бяло “Nacrе Satin“ (седефен сатен) и алуминиеви 17-инчови джанти с ефект диамант, в черен Onyx и блестящ лак. Средата им е декорирана с алуминиево капаче с червен пръстен. Долната лайстна на решетката, също в бяло, носи френското знаме.
В купето водачът ще открие навигация и HiFi пакет, а табелката с пореден номер ще му напомня, че е част от един елитен клуб. Спортните седалки са тапицирани с кожа Club Nappa и текстил Caro и раздвижени с червена ивица. Арматурното табло с черен TEP PU и червени шевове също има червен декор, използван и върху дръжките на вратите. Информациите по време на движение се изнасят на уредите над волана. Това технологично бордно табло разполага с цветен матричен дисплей между циферблатите с хромиран кант, осветен в червено чрез светодиоди. На фона от полиран алуминий е поставен черен мотив рали флаг, а стрелките са бели.
Безшумният бензинови двигател 1.6 THP 200 к.с. с нов изпускателен тракт е комбиниран с механична предавателна кутия с 6 скъсени предавки. С максимален въртящ момент от 275 Nm и максимална мощност 147 kW (200 к.с.). С него 208 GTi ускорява 0 до 100 км/ч за 7 сек.
Тези показатели са постигнати благодарение на намаляване на масата на автомобила. 208 GTi тежи 1160 кг и отделя едва 145g CO2/km.

 
Ключови думи:   onyx, peugeot, peugeot 208, peugeot gti, satin
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте