Dacia направи следващата стъпка с Logan Van

Общи 24 януари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2511 посещения | без коментари

Dacia- възродената от Renault марка, направи следващата голяма стъпка с представянето на товарната версия на Logan. Третият нов автомобил от програмата ХС90 се произвежда в завода в Питещи, Румъния, и ще бъде пуснат първо на родния си пазар и на този на ... нашата страна.

В Румъния и България, Dacia Logan Van ще се предлага с избор между два бензинови двигателя- 1.4 литра (75 конски сили) и 1.6 литра (87 конски сили), както и с един дизелов агрегат- 1.5 литра (68 конски сили). Товароносимостта на товарната версия на Dacia Logan е 800 килограма, а свободният обем е 2.5 куб.м. Дължината на товарното отделение е 1 936 мм.

Продажбите на Dacia Logan Van в Румъния и България ще започнат през февруари, а до края на настоящата година автомобилът ще бъде наличен и на останалите за марката. Базовата цена на колата за Румъния е определена на 6 700 EUR.

 
Ключови думи:   dacia logan, renault
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте