Evoque се разгорещява

Общи 19 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5050 посещения | без коментари

Land Rover ще представи гореща версия на Range Rover Evoque на започващия от 3 март за медиите автомобилен салон в Женева. Новата линия ще се казва Autobiography, като на шоуто ще дебютира най-силната й версия – Dynamic. Бързият Evoque разчита на двигател с мощност 285 к.с. и шаси, настроено за по-високи скорости. Максимумът на въртящия момент на 2,0-литровия бензинов двигател е 400 Нм. Де факто производителите са увеличили показателите на познатия ни силов агрегат с 45 к.с. и 60 Нм. Трансмисията е 9-степенна ZF и е стандартна при Autobiography Dynamic, както и така нареченото активно задвижване и системата Torque Vectoring by Braking (TVB – векторен въртящ момент чрез спиране), която намалява недозавиването при повърхности с ниска и висока степен на сцепление.
С тази линия своя дебют прави и технологията Land Rover InControlTM Apps, която оптимизира смартфон приложенията така, че да запазят оригиналния си облик на дисплея на автомобила. За жалост тя е предвидена за определени пазари, като все още не се знае кои.
Външно ще отличим Autobiography Dynamic по динамичния стил на каросерията, новата радиаторна решетка, долната предна маска, оформените като бижута предни фарове и 20-инчовите колела. Нов оранжев металик (наречен е „феникс“) се налага с тази версия.

 
Ключови думи:   land rover
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте