Huayra се сдоби с великолепно озвучаване

Общи 04 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 1840 посещения | без коментари

Преди няколко седмици Pagani започна да гъделичка любопитството ни с новост около суперавтомобила си Huayra. Докато първоначалното видео ни наведе на мисълта, че италианският производител с аржентински бос се кани да покаже открита версия на модела, накрая се оказа, че всичко е въпрос на партньорство между Pagani и компанията Sonus, чийто специалитет е класната аудиотехника. Подобно на автомобилите от луксозната марка, и нейните високоговорители се създават за оптимални изпълнения, а цената за това изкуство естествено е висока. Така че партньорството помежду им е съвсем логично.
И така, тази година на салона в Женева ще видим първия Pagani Huayra с аудиосистема от Sonus. Освен за великолепното озвучаване, тя допринася и за лекотата на автомобила, особено важен фактор при спортните модели. Затова високоговорителите са изработени от карбон.

 
Ключови думи:   Pagani, sonus
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте