Новото Renault Kangoo

Общи 04 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 2100 посещения | без коментари

Renault Kangoo, еталонът в сегмента на автомобилите за активен отдих в свободното време, чиито продажби в Европа достигнаха 900 000 бройки от дебюта през 1998, получава сериозна доза подобрения. Специални брони създават по-изразително разграничаване между пътническите и LCV модели. Радиаторната решетка на пътническия модел е с матирани и хромирани елементи, фаровете са получили черни вложки, а страничните огледала и стоповете са с нова форма. Renault Kangoo сега се предлага с избор от осем цвята, включително новите Mineral White и металиците Cassiopeia Grey и Silver Grey.
Централната конзола в интериора е с променен дизайн. Гланциран черен панел обединява контролните бутони на радиото и климатика. Воланът, взет от С-гамата на Renault, е идентичен с този на Scenic. Тапицерията Celcius, която преди се използваше в топ моделите от предишното поколение Kangoo, сега е стандартна във версиите от средно ниво на оборудване, както и в новата версия Extrem.
В допълнение към Life, Zen и Intens нивата, Kangoo представя две нови версии – Extrem и Business. Grand Kangoo запазва двете нива на оборудване за 5- и 7-местните си версии.
Подобно на своя предшественик, новото Kangoo блести по отношение икономията на гориво. То се задвижва от мощни и икономични двигатели, включително три от най-добрите в тази категория: Energy dCi 75, Energy dCi 90 (4,3 л/100 км по NEDC комбиниран цикъл и 112 г/км емисии CO2) и Energy TCe 115 (140 г/км емисии CO2) . Двигателят Energy dCi 110 е и много ефективен, отделяйки само 115 г/км CO2 емисии.
За да запази консумацията на гориво, моделът е оборудван с индикатор за смяна на предавките и Eco Mode функция, която може да намали разхода на гориво с до 10% (за дизеловите двигатели). Tази система настройва въртящия момент на двигателя, индикатора за смяна на предавките (за да помогне да оптимизира превключването) и кривата на отзивчивост на педала на газта. Повече информация в прикачения файл.

 
Ключови думи:   cassiopeia, intens, renault, renault kangoo, silver grey, zen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте