Hyundai с три премиери на Пловдивския панаир

Общи 26 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6085 посещения | без коментари

Официалният представител на Hyundai за България „Индустриал Комерс“ участва с три нови модела на Международния панаир в Пловдив от 26 септември до 1 октомври. На щанда на корейската марка посетителите ще могат да видят Veloster, Elantra и i40. Премиерата на последния е факт броени дни след световния му дебют на изложението във Франкфурт.
Veloster се отличава с нетрадиционната си конфигурация от 3+1 врати, която осигурява на елегантния, характерен за купе профил функционалността на седан. Задвижването е поверено на двигателя Gamma 1.6 GDI, който осигурява по-нисък разход на гориво и намалени вредни емисии – две много важни характеристики в нашия екологично ориентиран свят.
Elantra е един изцяло нов автомобил, по-луксозен и по-елитарен от предшественика си, благодарение на което е позициониран в сегмент D. Тази кола доставя удоволствие при шофиране и се паркира лесно благодарение на компактните си размери, което я превръща в идеалното решение за придвижване из града. Предлага се с изключително икономичния двигател Gamma 1.6 MPI, куплиран с шестстепенни скоростни кутии.
Създаденият в европейския развоен център на Hyundai в Рюселсхайм, Германия, i40 съчетава красиво балансиран стил с просторен интериор, пъргаво поведение и икономични, но динамични нови задвижващи системи в едно комби, което се откроява на фона на останалите. Освен това автомобилът е оценен с максималния брой точки в краш-тестовете на водещите организации за сертифициране на безопасността в ЕС.
Hyundai Motor Company бе един от шестте официални партньора на ФИФА за организирането на Световното първенство през 2010 година в ЮАР. Сътрудничеството между корейския автомобилостроител и световната футболна централа датира от 1999 година и според последния дългосрочен договор ще продължи поне до 2022-ра.

 
Ключови думи:   elantra, hyundai, mpi
 

Задава се нов Corvette C7 Задава се нов Corvette C7
26 септември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте