BMW с предложения за всички целеви групи

Общи 26 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6415 посещения | без коментари

С представянето си по време на Автомобилен салон Пловдив 2011, BMW Group България и дилърите на BMW от цялата страна показват широкия спектър от предложения за всички целеви групи от BMW, MINI, BMW Motorrad, както и многообразие от технологии и иновации за комфорт и подпомагане на водача. Само дни след световната си премиера на изложението във Франкфурт пред българска публика дебютират новото BMW Серия 1 и BMW Серия 6 Купе. Почти две седмици преди официалното си въвеждане на пазара MINI Coupe е друг акцент в представянето на BMW Group България по време на изложението.
BMW Motorrad участва с два забележителни мотоциклета – суперспортния BMW S 1000 RR и комфротния и динамичен турер BMW К 1600 GT.
На площ от над 400 кв. м посетителите на автосалона могат да видят още BMW X1
xdrive18d, BMW X3 xDrive30d с М спортен пакетт, BMW Серия 5 Туринг xDrive25d , BMW Серия 5 Gran Turismo с М Спортен пакет, BMW Серия 7 xDrive40d, MINI Cooper SD Countryman ALL4.
Специално внимание е отделено на богатите възможности за индивидуализация на
автомобилите, многообразето от оригинални аксесоари BMW и MINI.
По време на Автомобилен салон Пловдив 2011 BMW Fianancial Services предлагат индивидуални решения и експертна информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобилите BMW и MINI. За сделки, осъществени в рамките на Автомобилен салон Пловдив 2011, са разработени и специални условия за финансиране на нови и употребявани автомобили от двете марки с преференциална лихва и предварително одобрение на място.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте