Infiniti предостави форлойлер автомобил G37 Coupe S на Испанския рали шампионат

Общи 07 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2410 посещения | без коментари

Infiniti задълбочи сътрудничеството си с Испанската кралска федерация за моторни спортове, като предостави G37 Coupe S за форлойфер автомобил („нула“) в рали шампионата на Испания през сезон 2011 г. Автомобилът влезе в новата си роля на 1-ви април по време на рали „Вийахойоса”.
Това е поредният сериозен ангажимент на Infiniti към „GT Championship“ на Испания, след като луксозната автомобилна марка предостави и автомобил за сигурност за всички стартове от сезона.
Моделът, предпочетен за организацията на рали шампионатите, е оборудван с шестстепенна механична скоростна кутия, алуминиев шестцилиндров двигател произвеждащ мощност от 320 к.с. при 7000 об/мин, максимален въртящ момент от 360 Нм при 5 200 об/мин и със стандартен диференциал с ограничено приплъзване.
Форлойфер автомобилът на Infiniti е почти стандартно изпълнение с няколко модификации. Подготовката бе направена в сервиза на Meycom в Мадрид, където бяха добавени ролбар VIMESA, амортисьори Bilstein, спирачни накладки и течност GALFER, външни светлини и сирена, оборудване за комуникация и GPS. Сътрудничеството със SPARCO допринесе за допълнителни характеристики за сигурност, като например състезателни седалки и предпазни колани, пожарогасител и оборудване за шофьорите. Най-накрая Michelin оборудва автомобила с първокласни гуми Pilot SuperSport.
Автомобилът бъде управляван от Марк Бласкес, шампион в сериите „World TT“, състезаващ се за Nissan, заедно със Салвадор Белсунсес като копилот, който ще е много необходим при преценяване на състоянието на маршрута преди състезанието.

 
Ключови думи:   g37 coupe, galfer, gps, Infiniti, sparco
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте