Infiniti FX Sebastian Fettel ще дебютира във Франкфурт

Общи 01 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5600 посещения | без коментари

Новият мощен кросоувър на Infiniti, проектиран от и създаден за световния шампион във Формула 1 Себастиан Фетел, ще дебютира в концептуална форма на 64-тото международно автомобилно изложение във Франкфурт във вторник, 13-и септември. Пилотът на Red Bull Racing и световен посланик на марката Infiniti ще представи „своя“ автомобил в 14.15 часа.
Първият в света шосеен автомобил, носещ името на Фетел, FX версия Sebastian Fetttel е най-лекият, бърз и аеродинамичен модел досега и отразява желанието на световния шампион за кросоувър с максимална скорост от 300 км/ч, който да може да кара по магистралите на родината си без ограничение на скоростта.
Базиран на бързия и спортен FX50S Premium с V8 двигател, FX Sebastian Fettel включва промени в двигателя, окачването и каросерията, като основните аеродинамични подобрения са извършени с помощта на Red Bull Racing. Интериорът на този уникален модел е персонализиран според вкуса на Себастиан Фетел.
Представянето и пресконференцията на Infiniti във Франкфурт можете да видите на живо на www.infinitieurope.com

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте