KIA показа версия на Picanto с три врати

Общи 15 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8160 посещения | без коментари

KIA показа обновената версия на хечбека Picanto с три врати. Продажбите на компактния автомобил във Великобритания стартират през септември тази година.
Новият KIA Picanto е получил голяма радиаторна решетка, променени брони, уголемени фарове против мъгла и хромирана изпускателна тръба.
Хечбекът с три врати ще бъде достъпен с 4 нива на оборудване: 1, 1 Air, Halo и Equinox - последните две се предлагат за първи път. Те разполагат с безжична връзка с Bluetooth, функция за разпознаване на гласа, светодиодни светлини в предните и задните фарове, странични престилки и червено очертание на радиаторната решетка.
Версията Halo включва: 14-инчови колела от леки сплави, подгряване на предните седалки и кормилото, както и парктроник. Топ вариантът Equinox пък е оборудван с 15-инчови джанти, автоматичен климатик и бутон за запалване на двигателя.
KIA Picanto ще се задвижва от 1-литров трицилиндров бензинов двигател с мощност 68 к.с., както и от 4-цилиндров агрегат с мощност 84 к.с., разполагащ със система stop-start.
Според прогнозите на автомобилния производител версията на Picanto с три врати ще осигури 45% от общото количество продажби на модела.
Цената на автомобила във Великобритания ще варира в пределите от 7795 британски лири (8866 евро) до 12 295 британски лири (13 985 евро).

 
Ключови думи:   equinox, halo, kia, kia picanto
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте