Lancia Delta - Официално влезе в продажба

Общи 07 юни 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1966 посещения | без коментари

Новата Delta на Lancia официално влезе в продажби в четвъртък, но стилният хечбек е едва първият от серия престижни модели, които трябва да напомнят, че Lancia е престижната марка под чадъра на Fiat. Очаква се Lancia да представи и нов скъп кабриолет през 2010 година, като според най-новите материали в медиите концептуална версия ще бъде показана по време на автомобилното изложение в Женева следващата година.

Възнамерявайки да възроди марката Aurelia, Lancia ще представи нова открита версия, с която да се конкурира срещу модели като Jaguar XK и Lexus SC430. И идеята е да ги доближи не само по представяне, ами и по цена. В основата на бъдещия модел се очаква да бъде базата на Maserati Granturismo, а защо не и на новата California на Ferrari. Съответно V8 двигател ще създава въртящия момент, който ще бъде предаван към задните колела.

Пред AutoTelegraaf говорител на Fiat разкри, че поне един нов модел Lancia ще бъде представян всяка година до 2012 година, като от ръководството на компанията се надяват да започнат да продават до 300 000 автомобила годишно до този момент.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте