Nissan GT-R - японците предлагат страхотен атлет

Общи 18 октомври 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2624 посещения | без коментари

Не мина толкова много време, преди да се появят нови снимки на Nissan GT-R. Този път обаче те са официални, а с тях върви и информация за автомобила. Новият GT-R ще има V6 двигател с двойно турбо и мощност от 473 к.с. Въртящият момент, който може да достигне 588 Нм, ще бъде разпределян и към четирите колела посредством шестстепенна трансмисия с двоен диференциал, наречена GR6. Предавките ще могат да се сменят, както от конвенционален скоростен лост, така и от малки лостчета зад волана.

Екстериорът не изненадва много, защото се очакваше всички да ахнат, щом го видят. Багажникът е доста обемен за автомобил от този клас. Въпреки спускащия се назад покрив пространството на задните седалки също не е много зле. Със своята черна кожа и черни пластмасови елементи с метални детайли интериорът напомня много на 350Z, но тук воланът и централната конзола са малко по-претрупани.

Определено големият червен стартов бутон, както и масивното кожено лого GT-R в центъра на волана, се набиват на очи. Остава въпросът как толкова много е било побрано в този автомобил за толкова малко пари.

Същевременно стана ясно, че всички дилъри на марката, които ще предлагат GT-R, ще бъдат предварително обучени, защото от Nissan твърдят, че не са създавали подобна кола досега.

Вицепрезидентът на Nissan Такао Катагири коментира, че GT-R изисква специално внимание, защото технологиите, вложени в него, са толкова напреднали. От компанията са категорични, че спортистът няма да бъде продаван чрез Infiniti.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте