40 години Hyundai - Hyundai отбелязват юбилея си с Genesis

Общи 19 октомври 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2650 посещения | без коментари

На 29 декември Hyundai официално ще направят 40 години и за да отпразнува своя юбилей, компанията ще представи серийната версия на своя прототип Genesis, както и специална емблема. Представянето на колата ще бъде за корейския пазар, а през април 2008 автомобилът трябва да се появи и в САЩ и Китай.

Genesis ще бъде със задвижване на задните колела, а цената ще бъде около $30 000. Двигателите, които ще се предлагат, ще включват 3.8-литров V6 с 263 к.с., както и чисто новия Tau V8 с 380 к.с.

По-късно се планира дизелов вариант на Genesis, а по непотвърдена информация може да излезе и хибриден вариант. Ясно е обаче, че до 2010 година бензиновите двигатели ще бъдат единственият възможен вариант.

Hyundai ще покажат и нова емблема, която ще изобразява силуета на колата. Идеята на емблемата ще бъде да отбележи прогреса на марката на автомобилния пазар. Емблемата ще се ползва и в бъдещи рекламни, продуктови и корпоративни презентации, както и ще бъде показвана в шоуруми и събития на марката.

 

Mitsubishi Lancer Evolution X 2007
21 октомври 2007
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте