Opel Zafira Tourer: Преждевременно разкритие (Видео)

Общи 18 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6510 посещения | без коментари

Въпреки че до международното автомобилно изложение във Франкфурт остават около пет месеца, Opel реши да "подгрее феновете, а и конкуренцията, с онлайн премиерата на изцяло новото поколение на хитовата си Zafira.

Opel представя Zafira не само с изцяло нова визия и цялостно излъчване, но и с ново име- Zafira Tourer, което придава на модела още малко повече изтънченост. Многофункционалнт превозвач идва с оптимизирана версия на познатата Flex7 система на седалките, при която по-специално внимание обърнато на втория ред седалки, където са оформени три отделни позиции. Пътниците на втория ред ще могат да се възползват и от допълнителен комфорт, благодарение на новата функционалност Lounge Seating.

Видео

Новата Zafira Tourer идва с вместимост на багажника от 710 литра при петместна конфигурация на интериора (+65 литра в сравнение с актуалната версия на модела), а при необходимост и при сгъване на всички задни седалки, полезният обем може да бъде увеличен до 1860 литра (+40 литра). Допълнителна гъвкавост в интериора се постига и чрез лансирането на познатата от Meriva модулна средна конзола FlexConsole.

В екипировката на Opel Zafira Tourer ще могат да бъдат открити редица високо технологични системи, като адаптивната система за контрол на окачването FlexRide, Driver Assistant, адаптивен круз-контрол със система Collision Mitigating Braking, система за разпознаване на пътните знаци и други.

При появата си на пазара през есента на тази година Opel Zafira Tourer ще се предлага с три мощностни версии на двулитровият CDTI турбодизелов задвижващ агрегат, познат от Astra и Insignia. Преложенията са 110, 130 и 165 консик сили. Бензиновите мотори са два- 1.4 литров ECOTEC със 120 и 140 конски сили. Предавателните кутии също са две- шестстепенни механична и автоматична.

 
Ключови думи:   meriva, opel zafira, tourer, zafira opel
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте