15 години Renault Scenic

Общи 18 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6950 посещения | без коментари

Renault представи специална серия на модела Scenic и Grand Scеnic по случай 15-та годишнина от появата на модела. Серията е разработена на базата на нивото на изпълнение Expression, но е доразвита с оборудване и демонстрира по-динамична визия.

С появата си през 1996 година, Renault Scenic моментално получи широко признание, както от потребителите, така и от медиите. Моделът спечели наградата Автомобил на годината 1997 година в Европа, като победи убедително (405 точки), а на второ и трето място остават кандидатурите на Ford Ka с 293 точки и Volkswagen Passat с 248.

Петнадесет години по-късно, първият компактен многофункционален модел продължава да жъне успехи. Актуалната му трета генерация е най-търсеният модел в своя сегмент във Франция и може да се похвали с повече от 1.4 милиона реализирани представителя.

В екипировката на специалната серия на Scеnic и Grand Scenic са включени редица декоративни апликации, панорамен модулен таван, електронна ръчна спирачка, система за позпомагане на паркирането, навигационна система Carminat TomTom Live и други. От Renault са предвидили възможност за избор между шест екстериорни цветови решения, както и с богат набор дизелови двигатели с максимални мощности от 95 до 130 конски сили.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте