SsangYong с премиера и концепт във Франкфурт

Общи 03 септември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 815 посещения | без коментари

Концептуалната лимузина WZ ще се върти на платформа под прожекторите на предстоящото международно автомобилно изложение във Франкфурт. Луксозният седан на елитния корейски автомобилостроител SsangYong се предвижда да замени актуалната лимузина Chairman. Прототипът беше разбулен тази пролет на изложението в Сеул, а европейският му гастрол се тълкува като знак, че можем да очакваме финалния продукт и за нашия пазар. WZ ще бъде оборудван с най-модерните системи за сигурност и комфорт, а двигателите и трансмисията, по традиция, ще бъдат взаимствани от Меrcedes-Benz.

Другият акцент в експозицията на SsangYong във Франкфурт е европейската премиера на новия Кyron. Елегантният семеен всъдеход е стилно лифтиран от Джуджаро, а в листата на оборудването са добавени 2 нови двигателя (270 CDI с мощност 161 к.с. и 320Е с мощност 220 к.с.), както и много нови екстри. За България новият Кyron беше показан предпремиерно на изложенията в София и Варна и вече е най-продаваният модел в гамата на представителя на марката у нас - фирмата Ратола.

 
Ключови думи:   270 cdi, rcedes benz, SsangYong
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте