”АВТОМОТОР КОРПОРАЦИЯ” НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПЛОВДИВ 2007

Main September 19, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 4270 views | no comments

По време на Автомобилен Салон Пловдив 2007, Автомотор Корпорация АД, официален вносител на Citroën за България представя 14 модела от гамата си леки и лекотоварни автомобилa на външен щанд с площ от 468 кв.м., разположен в самото сърце на панаира, между зали 3 и 7, на външна площ V.
По традиция, паралелно с участието на Автомобилен Салон Пловдив, Автомотор Корпорация ще присъства с изложбена площ и във френската палата на Панаира, организирана от UBIFRANCE и Икономическата Мисия на Франция в София със съдействието на ФБТК. В тази връзка, Автомотор Корпорация АД представя френските традиции на марката пред българската публика с флагмана на марката С6.
Традиционно Автомотор Корпорация участва в анкетната карта за посетителите на Автомобилен Салон Пловдив, в която всеки от тях може да избере автомобил, който би искал да притежава. В края на салона, най-големият късметлия може да стане собственик на градския автомобил със спортен дух, Ситроен С2 с двигател 1.4i 75к.с. и пълно оборудване за сигурност и комфорт.
Предпремиера за българския пазар е новият SUV (Sport Utility Vehicle) от висока класа на Citroën – C-Crosser, който пристига от Франция специално за изложението в Пловдив.
Новости на панаира са Ситроен C4 Picasso 5 места, който ще бъде представен пред широката публика на града, само няколко месеца след премиерата му в България и C4 Grand Picasso 7 места, който вече завладява многобройни български клиенти.
Новост за българската публика е и новия Jumpy, който се предлага в товарна версия и луксозно изпълнение за превоз на пътници. Като свързващо звено между Berlingo и наскоро излезлия Jumper, новият Citroën Jumpy предоставя на Марката и нови преимущества.

ТЪРГОВСКИ и ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ
Специално за Автосалон Пловдив 2007, Автомотор Корпорация предлага нови, изключително атрактивни търговски условия.
Мъниците от гамата на Ситроен се предлагат с много атрактивни цени, включващи бонуси до 3000 лв.
В продължение на демонстрацията на музикалните способности на Ситроен С4 и неговия робот, специалната серия MELODY за Ситроен С4 включва подарък радио CD или радио CD с MP3 player (при ниво SX PACK) – за да бъде музиката с вас... и още отстъпка от цената.
Към изключително богатата екипировка включваща климатик, ABS с ел. разпределител на спирачното усилие, 8 възд.възглавници, волан с неподвижна централна конзола, сервоуправление с променливо усилие, предни ел. стъкла, центр. заключване, електрически огледала, пакет Комфорт, регулатор и ограничител на скоростта, гуми 16 се добавят безплатни аларма, радио CD с управление от волана, цвят металик, фарове за мъгла и други.
Специалната акция за Citroen C5 включва бонус от 5000 лв. от цената на модела и се отнася за ограничено количество автомобили на склад.
По традиция, на Автосалон Пловдив, търсенето на лекотоварни автомобили е засилен, Автомотор Корпорация предлага на своите клиенти изключително атрактивни промоции.
Моделът Берлинго, в пътническа и товарна версия се предлага с отстъпка от 2500 лв., новото Jumpy с отстъпка от 3000 лв., а Jumper с отстъпка до 4000 лв.

ПРЕМИЕРИ И ЕКСПОНАТИ

ПРЕДПРЕМИЕРА
C – Crosser 2.2HDi 160к.с.
НОВОСТИ
C4 PICASSO 5 PL NIV2 CF 2.0i 16V 143 к.с. BMP6
C4 PICASSO NIV3 EXCL 1.6 HDI 110 ch
JUMPY FT10 L1H1 1.6 HDI 90 к.с.
НОВИ МОДИФИКАЦИИ
2.2 HDi 173к.с. BVM6 FAP
ЕКСПОНАТИ
C1 SX 1.0i 68к.с. 5p
C2 VTR 1.4i 75к.с.
C3 II X 1.4HDI 70к.с.
C 4 SX 1.6 I 110 к.с. 5P
C4 VTR PK 2.0 HDI 138 к.с. 3P
C5 SX 2.0 HDI 138 к.с.
C6 N3 2.7 Hdi BVA
BERLINGO FG 800 1.6 HDI 75 к.с.
BERLINGO MSP 1.6 HDI 75 к.с.
JUMPER II FG TL 35 L3H2 2.2 HDI 120
JUMPER II БОРДОВИ 35 L3 2.2 HDI 120

ПРЕДПРЕМИЕРА

C – Crosser 2.2HDi 160к.с., цвят черен

Реализиран без никакви компромиси, C-Crosser е способен да преведе пътниците си по всякакви пътища, без оглед на атмосферните условия, благодарение на използваната интегрална трансмисия. Той ще удовлетворява най-разнообразните нужди от вътрешно разпределение, чрез модулиране на вътрешното пространство (конфигурация 5 + 2 места, подвижни и сгъваеми седалки на 2 ред, равен под).

Към поливалентната му употреба, можем да добавим изключително реактивното и динамично пътно поведение, с отлично съотношение между комфорт и сцепление на пътя, както и добри характеристики за опазване на околната среда благодарение на дизеловия двигател HDi, екипиран с филтър за твърди частици (FAP).

C-Crosser се чувства еднакво добре в градска и извънградска среда, както и в насечена местност; той е еднакво приятен за управление при индивидуални и семейни пътувания и посреща гостоприемно на борда си Вашите приятели или предметите, които желаете да превозвате. C-Crosser е предназначен за всички, които търсят изключително поливалентно превозно средство, което да задоволи порива им към свобода и благосъстояние.

C-Crosser се предлага с нов дизелов двигател HDi със 160 конски сили DIN (115 kW или 156 конски сили CEE) оборудван с филтър за частици (FAP) в комбинация с механична шестстепенна скоростна кутия.
Благодарение на 2,2l си двигател, на турбото с променлива геометрия, на значителния въртящ момент и на монтирания филтър за частици, двигателят съчетава гъвкавост, удоволствие при управление, разумен разход на гориво и уважение към природата. Той развива мощност от 156 конски сили при 4 000 оборота/мин, предлага голям въртящ момент от 380 Nm още при 2 000 оборота/мин. При ниво на разход на гориво от 7,3 l/100 kм. при смесено каране и емисии на CO2 възлизащи на 194 гр./ kм.

ЕКСПОНАТИ
Ситроен разполага с най-пълната гама компактни градски автомобили, включващи моделите С1, С2, С3 и С3 Pluriel (моделът не е експонат). В този пазарен сектор Citroën заема все повече важно място, резултат от последователните успешни премиери от 2002 г. насам на модели в разнообразни стилове, които взаимно се допълват: C3, просторен и маневрен автомобил с 5 врати, C3 Pluriel, атрактивен кабриолет, C2, динамичен модел с 3 врати, и накрая C1 най-малкият градски любимец който е в основата на гамата с 3 и 5 врати.

C1 SX 1.0i 68к.с. 5p
Прекрасен отвън. перфектен отвътре. Стилът му, това сте вие!
Мъникът в гамата на Ситроен е компактен, забавен, достолепен, с утвърдена индивидуалност до най-малките детайли. С него вашето желание да пътувате навсякъде няма да ви напусне и пътят винаги е на една ръка разстояние.

C2 VTR 1.4i 75к.с.
Моделът ще бъде представен с двигател 1.6i с роботизирана механична скоростна кутия Sensodrive, предлагаща удобство и сигурност при управление. В продължение на спортните успехи на марката, моделът е базов за спортната версия на Citroen C2.

C3 SX 1.4HDi 70к.с.
Отпред, скъсена декоративна решетка, със заоблени и смекчени линии и по-изразени шеврони, които допълват новата броня. Отзад, разпознаващи се от пръв поглед, благодарение на кристалната си част, задни светлини. Citroën C3 прави животът Ви още по-красив и това се забелязва.

C4 SX 1.6i 16V 110к.с. 5 врати и C4 VTR PACK 2.0 HDi 138к.с. 3 врати
Стилът на С4 се характеризира с решителни архитектурни избори. Неговата височина е ограничена с оглед да се оптимизира аеродинамиката, поведението на пътя и консумацията на гориво. Вследствие, мощните и плавни линии на дизайна се открояват като ключови за квалификацията на С4.
Предложен в две версии C4 хечбек и C4 купе, които представляват всяка една по отделно специфичен и изразен стил, като в същото време предлагат еднакво широко вътрешно пространство, което допринася за благосъстоянието на пътниците в купето.
Освен външен стил и вътрешен комфорт, С4 отговаря на желанието на марката да предложи на своите клиенти изключителен комфорт и сигурност. Богатата гама двигатели, сигурното пътно поведение и многобройното оборудване за помощ при управление, допринасят напълно за спокойствието и сигурността на пътниците на борда на автомобила.
Моделът C4 SX PACK 1.6HDi 5 врати BMP 6 е екипиран с 6-степенна роботизирана скоростна кутия.

C5 ЕXCL 2.0 HDi 138к.с. BVM6 FAP (Филтър за твърди частици)
Citroen C5 се откроява преди всичко и главно със своята елегантност и обещаващ външен стил, както и с изключителното си присъствие, изразено чрез своите строги и чисти линии.
Вклюващ многобройни системи за сигурност и комфорт, като серийните ABS, ESP и ASR, девет въздушни възглавници, двузонов климатроник, регулатор и ограничител на скоростта, хидроактивното окачване Hydractive запазена марка на Ситроен, въртящи се в завой фарове bi-Xenon, Ситроен С5 остава изключителен избор в своя сегмент.
Клиентите ще могат да се възползват от специалната промоция за модела : отстъпка от цената на автомобила от 5000 лв.

C6 Exclusive 2.7HDi V6 208к.с. BVA6 FAP (Филтър за твърди частици)
Няколко са ключовите думи, които дефинират стойностите на Citroen C6 – изящество, престиж, разкош, сила, спокойствие и контрол. Единствен в сегмента, C6 е оборудван с активно предно и задно окачване с 16 степени на регулиране на амортисьорите, съчетани с модерна структура на предния и задния мост, заимствани от състезателните автомобили.

Citroen Berlingo MSP 1.6HDi 75к.с.
Още от пръв поглед, Citroen Berlingo доказва своя характер. Мощен преден капак, уголемени фарове и ясно открояваща се решетка – веднага става ясно с кого си имате работа: автомобил със закален нрав, готов да ви съпътства навсякъде и по всички пътища. Отвътре таблото е също изцяло преосмислено. То свързва в широк хоризонтален план мястото на водача с пространството на пътника от двете страни на централната конзола, където са разположени командите за удобство, като освен това предлага многобройни практични места за подреждане. Настанете се без колебание – новият Citroen Berlingo ви очаква с нетърпение, за да ви покаже на какво е способен!

ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

От години насам Citroën е считан за основно действащо лице на пазара на лекотоварните автомобили. Този статут беше получен благодарение на иновационните модели и най-вече заради това, че те точно отговарят на изискванията на потребителите. Постоянното адекватно поведение на гамата към тенденциите на пазара на лекотоварни превозни средства позволи на Citroën да постигне сериозен пазарен дял в Европа и света.
Продажбите на лекотоварни автомобили представляват важен залог за марката, защото един от пет продадени автомобила Citroën е лекотоварен и един лекотоварен от десет продадени в Европа е Citroën.
Излизането на пазара на новото Джъмпи, година след появата на новия Джъмпер, е новия коз на марката в този сектор.
На автосалона в Пловдив Автомотор Корпорация ще покаже товарни версии на всички лекотоварни модели от гамата, а именно Берлинго, Джъмпер, Джъмпер бордови и Джъмпи.

Citroen Berlingo FG 800кг. 1.6HDi 75 к.с.
– цена на експоната с отстъпка: 23767-2500=21267 лв. с ДДС
Citroen Jumpy FG 10L1H1 1.6 HDi 90 к.с.
– цена на експоната с отстъпка: 34932-3000=31 932 лв. с ДДС
Citroen Jumper FG 35L3H2 2.2 HDi 120 к.с.
– цена на експоната с отстъпка: 45110-4000=41110 лв. с ДДС
Citroen Jumper Бордови 35L3 2.2 HDi 120 к.с.
– цена на експоната с отстъпка: 43507-4000=39507 лв. с ДДС

СПЕЦИАЛНИ ЛИЗИНГОВИ УСЛОВИЯ

Автомотор Корпорация предлага изключително изгоден собствен финансов лизинг с максимален срок до 5 години и с минимална първоначална вноска от 10%.
Финансовият лизинг се предлага в 3 варианта:
лизинг без авансово плащане на ДДС, при който Автомотор Корпорация финансира цялото ДДС на автомобила, а клиентите го изплащат във всяка месечна вноска;
лизинг с авансово плащане на ДДС;
лизинг с остатъчна стойност и опция за обратно изкупуване, при който клиентът има възможност или да придобие автомобила след изплащане на остатъчната стойност.

 
Keywords:   amp, sport utility vehicle
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...