Автосалон Женева 2011: В очакване на Toyota Yaris HSD

Main March 2, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9370 views | no comments

Toyota обяви, че през втората половина на следващата година, в Европа ще стартират продажбите на ново попълнение в хибридната й гама. Автомобилът, който ще се произвежда на нашия континент- във фирмения комплекс на марката във Франция, ще бъде разработен на базата на концептуалната разработка Yaris HSD, която отбеляза световната си премиера на салона в Женева вчера.

Според Toyota, потребителите вече не са чак толкова лоялни към конкретна марка, интересуват се повече от базови, нишови и луксозни изпълнения, вълнуват се от наличните технологии и отдават изключителна важност на задвижването при покупката си. Всичко това дава основание на компанията да вярва, че през следващата година ще предложи хитов продукт, под формата на компактния си нов хибрид в В- сегмента- Toyota Yaris HSD.

Видео

Концептуалната, но изглеждаща напълно завършена, версия на Toyota Yaris HSD демонстрира изцяло новият дизайн на базовия модел, който беше разкрит от компанията само преди няколко седмици. Подобренията в аеродинамиката на конструкцията на модела са съчетани с доказалата се вече на пазара Hybrid Synergy Drive® система на Toyota, която дава възможност на потребителите да разчитат и на 100% електрическо движение. Допълнителен акцент са соларните панели на тавана на автомобила, които са достатъчни за захранването на климатичната инсталация на колата.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...