Breitling пусна лимитирана серия часовници в чест на леденото Bentley

Main March 2, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9880 views | no comments

Breitling, изконният часовникарски партньор на марката Bentley, създаде специално за ледения рекордьор Supersport Convertible олекотен инструмент на времето от титан. Часовникът бе показан вчера на женевския салон. Припомняме, че автомобилът постигна абсолютен рекорд за скорост на лед, като преди две седмици върху замръзналото Балтийско море във Финландия успя да постигне скорост от 330, 695 км/ч. С трите си кръгли брояча циферблатът на часовника прилича на бордовото табло на кабриолета, а безелът му е изпълнен в типичния за автомобилите Bentley стил.
Механизмът му е автоматичен, самонавиващ се, с калибър 27B. Честотата му е 28 800 вибрации в час. Това не е просто часовник, а истински сертифициран от COSC хронометър. Разполага с 38 камъка, централен 60-минутен брояч, комбиниран с 60-минутни и 12-часови. Корпусът на Bentley Supersports Light Body Limited Edition QP е изработен от лекия и здрав титан. Часовникът е водоустойчив до 100 м. Двустранно въртящият се пиньон на безела е с променлив тахиметър. Стъклото е сапфир, а диаметърът е 49 мм. Каишката е спортна и е изработена от висококачествена гума. Часовникът ще бъде произведен в ограничена серия от 1000 екземпляра.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...